Η kIEFER ΣΤΗΝ VERDETEC

Η KIEFER TEK E.Π.Ε. έδειξε δυναμικά την παρουσία της στην 1η Διεθνή έκθεση Τεχνολογιών Περιβάλλοντος “VERDE-TEC ’17”, που διεξήχθει στο Μεσογειακό Εκθεσιακό Κέντρο (M.E.C.) 2-5 Μαρτίου. Καθ’ όλη τη διάρκεια του τετραημέρου οι ενδιαφερόμενοι είχαν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με το εξειδικευμένο προσωπικό της kIEFER και να ενημερωθούν για τις σύγχρονες τεχνολογίες ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, καθώς και για τις δυνατότητες επένδυσης στον τομέα αυτό.

Ο γενικός διευθυντής της kIEFER TEK E.Π.Ε., κύριος Χρήστος Πετρόχειλος, μίλησε στην ημερίδα με θέμα «Επενδύοντας στην κυκλική οικονομία: Νέα έργα και Υποδοµές, ‘Πράσινα’ Σηµεία, Βιοαπόβλητα, Ενεργειακή αξιοποίηση αποβλήτων και εξοικονόμηση ενέργειας», εκπροσωπώντας το Συνδέσµο Παραγωγών και Υποστηρικτών Έργων Βιοαερίου (Σ.Π.Ε.Β.), του οποίου τελεί Πρόεδρος. Στην ομιλία του παρουσίασε την υφιστάμενη κατάσταση στην Ελλάδα όσον αφορά τη δυνατότητα ανάπτυξης μονάδων Βιοαερίου, επισήμανε τα οφέλη του αποφέρει η τεχνολογία βιοαερίου και εξέφρασε τις παρατηρήσεις του σχετικά με το νομοθετικό πλαίσιο που περιβάλλει τη διαδικασία αδειοδότησης τέτοιων μονάδων .

verdetec059verdetec045verdetec052DSC_9061verdetec010

Μοιράσου το

Facebook
Twitter
LinkedIn
kIEFER

Σχετικά Άρθρα

ENIA ENERGEIAKI KOINOTITA P.E. 4,5ΜW

ENIA ENERGEIAKI KOINOTITA P.E. 4,5ΜW Φωτοβολταϊκό πάρκο ισχύος 4,5MW. Bρίσκεται στην Βοιωτία και Εύβοια, ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2020.

Ενεργειακές κοινότητες Αγρίνιου 95ΜW   

Ενεργειακές κοινότητες Αγρίνιου 95ΜW    Φωτοβολταϊκό πάρκο ισχύος 95MW. Bρίσκεται στην Αμφιλοχία  , ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2020 και σε συνεργασία με τον Αγροτικό

EC NORTHWESTCO 3MW

EC NORTHWESTCO 3MW Φωτοβολταϊκό πάρκο ισχύος 3MW. Bρίσκεται στoν Βαθύλακκο Κοζάνης, ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2020.

Βαθύλακκος 110MW

Βαθύλακκος 110MW Φωτοβολταϊκό πάρκο ισχύος 110MW. Bρίσκεται στoν Βαθύλακκο Κοζάνης, ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2022.

LSBP 225MW

LSBP 225MW Φωτοβολταϊκό πάρκο ισχύος 225MW. Bρίσκεται στην ΠΕ Κοζάνης, ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2022.

elΕλληνικά